Fimar Group Oy – märkätilaremontit ja muut rakennus- ja remonttipalvelut Tuusulassa

Ota yhteyttä

Fimar Group on kokonaisvaltainen remonttiyhteistyökumppani. Hoidamme minkä tahansa remontti- tai rakennusurakan. Kun palkkaat meidät, varmistat, että työmaalle saapuu ammattitaitoinen ja asiakasta palveleva tekijä. Toimimme avaimet käteen -konseptilla, eli huolehdimme jokaisesta työvaiheesta aina työn suunnittelusta viimeistelyyn asti. Käyttämämme kalusto ja materiaalit ovat alan parhaita, ja ne vastaavat nykypäivän haasteisiin. Tiimimme on erikoistunut sisä- ja ulkotilojen remonttiurakoihin – niin märkätilaremontti kuin terassin kunnostus valmistuvat kustannustehokkaasti ja turvallisesti. 


Asiakaskuntaamme kuuluu sekä yksityis- että yritysasiakkaita, ja teemme jatkuvasti yhteistyötä suomalaisten sekä ulkomaisten yritysten kanssa. Toimimme Tuusulan lisäksi koko Uudenmaan alueella. Jos olet suunnittelemassa rakennushanketta tai remonttiurakkaa, pystymme auttamaan. Lue palautteita tyytyväisiltä asiakkailtamme ja ota yhteyttä, kun tarvitset luotettavan rakennusalan työkumppanin!

”Päätettiin vaimoni kanssa rakentaa unelmiemme talo, ja ystäväni suositteli Fimar Groupia. En voi muuta sanoa kuin: täyskymppi! Suunnitteluvaiheessa Fimar Groupin tyypit olivat avuliaita ja varmistivat, että meidän mielipiteemme otettiin huomioon. Työ eteni aikataulun mukaisesti ja ilman mitään häikkää. Myös taloudellisesti pysyttiin suunnitelmassa. Alkuperäinen budjetti oli riittävä, ja siitä oltiin kiitollisia – usein urakan aikana tulee lisäkustannuksia, mutta nyt näin ei käynyt. Suosittelen Fimar Groupia lämpimästi!”

Mikko ja Jenni

Tuusula

”Ostin firmalleni uuden liiketilan, mutta sen yleinen kunto oli huono. Päätin kunnostaa koko tilan ja löysin Fimar Groupin netistä. Otin yhteyttä ja olin jo alusta asti tyytyväinen ystävälliseen palveluun. Asiat etenivät erittäin nopeasti ja tehokkaasti, ja lopputulos oli myös aivan täydellinen. Ammattitaitoista työtä ja erittäin mukautuvaa palvelua. Suosittelen!”

Ville

Vantaa

Jos olet rakennus- tai remonttipalvelun, kuten märkätilaremontin, tarpeessa Tuusulan tai Uudenmaan alueella, Fimar Group auttaa mielellään. Niin isot kuin pienet urakat hoidetaan pätevästi alusta loppuun saakka.

Uudisrakentaminen alkaa tästä!