Fimar Group Oy – uudisrakentaminen ja muut rakennuspalvelut Tuusulassa

Ota yhteyttä

Fimar Group on vuodesta 2014 asti Tuusulassa ja koko Uudenmaan alueella toiminut rakennusalan yritys. Me hoidamme uudisrakentamisen työt ja muut rakennuspalvelut ammattitaidolla ja varmistamme, että rakennushankkeesi valmistuu turvallisesti ja suunnitelmien mukaisesti. Olemme kasvava ja pirteä yritys, ja yritysideamme perustuu avaimet käteen -konseptiin. Suunnittelu, toteutus ja viimeistely – me hoidamme kaiken! Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin nauttia lopputuloksesta. 


Toiveesi otetaan huomioon, ja työn aikana kommunikoidaan runsaasti, jotta työ valmistuu virheittä. Henkilökuntamme huolehtii, että työ etenee turvallisesti, kustannustehokkaasti ja luotettavasti. Käyttämämme kalusto on ammattitasoinen ja materiaalit korkealaatuisia. Oletko suunnittelemassa unelmiesi taloa vai haluatko lisätä terassin nykyiseen taloon? Fimar Group auttaa – me rakennamme juuri sellaisen kokonaisuuden, minkä tarvitset!

Uudisrakentaminen kätevästi alusta alkaen

Uudisrakentamista on monenlaista, ja me Firmar Groupilla räätälöimme palvelumme sinun tarpeittesi mukaan. Jos olet rakentamassa taloa, haluat lisätä saunan taloosi tai haluat parantaa talosi ulkotiloja, me hoidamme homman. Avaimet käteen -konseptimme takaa, että rakennushankeesi hoidetaan ammattimaisesti alusta loppuun. Varmistamme, että työ etenee turvallisesti ja tarkistamme viimeistelyvaiheessa kaikki yksityiskohdat kahteen kertaan. 


Palvelumme kattavat kaikki rakennuspuusepäntyöt sekä sisä- ja ulkotilojen kokonaisvaltaisen uudisrakentamisen. Asiakaskuntaamme kuuluu sekä yksityis- että yritysasiakkaita, ja teemme vakituisesti myös yhteistyötä Suomen rakennusalan suuryritysten kanssa.

Valmiit talo- ja loma-asuntopaketit   

Meiltä saa uudisrakentamisen projektien lisäksi valmiit omakotitalo- ja loma-asuntopaketit. Paketit myydään virolaisen yhteistyökumppanimme Mountain House Oü:n kautta. 


Tämän lisäksi voit vuokrata meiltä rakennustarvikkeita ja kalustoa Tuusulan ja Uudenmaan alueelle. Kalustomme on ammattimainen ja korkealaatuinen ja sopii sekä isompiin että pienempiin urakoihin. Jos haluat lisätietoa näistä palveluista, ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!

Uudisrakentaminen alkaa tästä!