Fimar Group Oy hoitaa sisäilmakorjaukset ja muut remonttipalvelut Tuusulan ja Uudenmaan alueella

Ota yhteyttä

Fimar Group on vuodesta 2014 Tuusulassa toiminut rakennus- ja remonttiyritys. Hoidamme kokonaisvaltaisesti kaikenlaiset remonttiurakat juuri sinun tarpeidesi mukaan. Henkilökuntamme on erikoistunut monenlaisiin remonttipalveluihin – me teemme esimerkiksi sisäilmakorjaukset edullisesti ja ammattitaitoisesti. Palvelumme perustuu avaimet käteen -konseptiin, eli me huolehdimme kaikesta alusta loppuun saakka. Keskustelemme ja sovimme kanssasi jokaisesta työvaiheesta aina suunnittelusta loppusiivoukseen asti. Näin lopputuloksesta tulee juuri sellainen kuin haluat. 


Palvelemme sekä yksityis- että yritysasiakkaita ja takaamme tyytyväisyyden ammattitaidollamme. Onko kylpyhuoneesi kunnostamisen tarpeessa vai näyttävätkö talosi ovet kuluneilta? Fimar Group auttaa räätälöimällä palvelut tarpeidesi mukaisesti ja hoitamalla minkä tahansa remonttiurakan. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

Luotettava työkumppani A:sta Ö:hön

Remonttiurakka vaatii tarkkuutta, ja remonttia suunniteltaessa olennainen asia on valita oikea työkumppani. Kun palkkaat kokeneen, kustannustehokkaan ja luotettavan yrityksen, varmistat sen, että asiat hoidetaan kunnolla ensimmäisellä yrityksellä ja ilman tarpeettomia virheitä.


Me Fimar Groupilla tiedämme tämän, siksi takaamme tyytyväisyytesi, kun palkkaat meidät. Remonttipalvelumme on laaja; hoidamme huoneisto-, kylpyhuone- ja saunaremonttien lisäksi esimerkiksi terassien remontit. Laatoitukset, tapetoinnit ja lattia-asennukset kuuluvat myös palveluihimme sekä pienemmät urakat, kuten ovien ja ikkunoiden vaihdot. Kaikki urakat hoidamme ammattitaidolla.


Olipa kyse mistä tahansa urakasta, kommunikaatiolla on tärkeä rooli. Pääset jo suunnitteluvaiheessa vaikuttamaan projektin kulkuun. Mielipiteesi otetaan huomioon, ja jokaiseen yksityiskohtaan keskitytään. Näin varmistamme, että urakka valmistuu alkuperäisen suunnitelman ja aikataulun mukaisesti.

Fimar Group – vuodesta 2014 yksityis- ja yritysasiakkaita palvelemassa

Fimar Group on palvellut vuodesta 2014 alkaen sekä yksityis- että yritysasiakkaita remonttiasioissa. Yksityisasiakkaille palvelumme räätälöidään tarpeiden mukaisesti. Tiimimme on erikoistunut tiettyihin asioihin, kuten sisäilmakorjauksiin. Yrityspuolella olemme remontoineet yritys- ja liiketiloja. Toimipisteemme on Tuusulassa, mutta palvelemme asiakkaita koko Uudenmaan alueella.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!